Thursday, July 7, 2022

Petre Daea

Marcel Ciolacu liderul PSD a anunțat oficial miercuri că PSD îl propune la Ministerul Agriculturii pe Petre Daea un om cu experiență un patriot foarte iubit de toți cei care activează în agricultură spune Ciolacu. PETRE DAEA este cea mai bună alegere pentru portofoliul de ministru al Agriculturii.


Pin On تربية

20 hours agoPetre Daea propus de PSD în funcția de ministru al agriculturii îi îndeamnă pe agricultori să irige să folosească toate sursele de apă pe care le au la îndemânăMinistrul Mediului ceruse românilor să nu mai folosească apa potabilă pentru a uda grădinile din curțile caselor.

. Amintim că Petre Daea a mai fost ministru al Agriculturii în Cabinetele Grindeanu Tudose și Dăncilă. Am decis împreună cu colegii că înlocuitorul în acest. Propunerea a fost votată cu unanimitate de voturi de membrii conducerii PSD.

16 hours agoPetre Daea este propus de PSD să preia funcția de ministru al Agriculturii. Petre Daea este propunerea social-democraților pentru a prelua funcția de ministru al Agriculturii au decis miercuri liderii Partidului Social Democrat au precizat pentru Mediafax surse din conducerea formațiunii. Postul de ministru al Agriculturii ar fi revenit organizației PSD Olt controlată de secretarul general Paul Stănescu organizație care l-a propus și pe Adrian Chesnoiu.

Dintre propunerile PSD pentru funcția de ministru al Agriculturii care sunt Florin-Ionuţ Barbu. Decizia a fost luată astăzi de conducerea PSD. Am avut discuții telefonice și ieri și alaltăieri la sediu cu colegii mei.

Propunerea noastră este Petru Daera au precizat pentru Mediafax surse social-democrate. A fost un vot în unanimitate ca Petre Daea să revină în funcția de mininistru al Agriculturii a anunțat Marcel Ciolacu liderul. 27 Iun 2022 - 1048.

2 days agoPetre Daea este prima opțiune a PSD pentru ministerul Agriculturii după demisia lui Adrian Chesnoiu implicat într-un dosar de corupție. Petre Daea se va întoarce în funcţia de minsitru al Agriculturii funcţie pe care a mai deţinut-o şi în perioada 4 ianuarie 2017 4 noiembrie 2019. 1 day agoPetre Daea urmează să revină la conducerea Ministerului Agriculturii după demisia lui Adrian Chesnoiu colegul său de partid vizat într-un dosar instrumentat de DNA.

2 days agoPetre Daea. Este vorba despre Petre Daea cel care a mai ocupat în trecut această funcție. Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii după demisia lui Adrian Chesnoiu cercetat de DNA.

Îndemnul lui Petre Daea contrar cu cel al ministrului Mediului. Petre Daea revine la Ministerul Agriculturii. Daea a mai fost ministru al Agriculturii în era Dragnea.

Şeful PSD a mai confirmat faptul că printre. Printre proiectele care l-au făcut celebru se numără Alege oaia. Ca specialist și fost ministru Petre Daea cunoaște foarte bine domeniul știe cum funcționează Ministerul Agriculturii nu mai are nevoie.

Potrivit unor surse politice numele lui Petre Daea a venit ca o soluție de compromis după ce inițial numirea de ministru ar fi trebuit să. PSD are mai multe nume care să-l înlocuiască pe Adrian Chesnoiu la Ministerul Agriculturii unul dintre ele fiind și fostul ministru Petre Daea. 4 hours agoThe leadership of the Social Democratic Party PSD has unanimously voted for Petre Daea to return to the Ministry of Agriculture the party chairman Marcel Ciolacu announced on WednesdayI decided along with my colleagues that the replacement for Adrian Chesnoiu should be former minister Petre Daea a man with experience and a man who does not need to.

15 hours agoPetre Daea a fost votat miercuri 6 iulie de către membrii PSD pentru portofoliul de ministru al Agriculturii după ce Adrian Chesnoiu a demisionat din funcție ca urmare a unei anchete DNA. Informația a venit din partea unor surse din conducerea PSD și pare că este singura soluție de compromis care poate să împace taberele social-democrate potrivit postului Antena 3. România se confruntă cu probleme serioase e nevoie de un om de calibrul nu neaparat de înălțimea domnului Daea a spus arcel Ciolacu miercuri.

1 day agoDecizia PSD de a-l propune din nou pe Petre Daea la ministerul Agriculturii ar putea fi un compromis făcut între taberele din partid. The information was confirmed by the party chairman Marcel Ciolacu who announced on Wednesday that PSD leadership has unanimously voted for Petre Daea to return to the Ministry of Agriculture I decided along with my colleagues that the replacement for Adrian Chesnoiu should be former minister Petre Daea a man with experience and a man. 19 hours agoPetre Daea a fost propus ministru al Agriculturii de către PSD fiind descris ca un om cu experiență un patriot foarte iubit de toți cei care activează în agricultură.

20 hours agoMinistrul propus de PSD la Agricultură Petre Daea a explicat miercuri într-o conferință de presă că nu va îndemna fermierii să fie mai atenți cu apa în contextul secetei întrucât apa este factorul vital pentru plante. Decizia finală urmează să fie luata miercuri. PSD-ul l-a propus pentru funcția de ministru al Agriculturii iar potrivit liderului PSD Marcel Ciolacu pe lângă acesta social democrații mai au și alte cinci sau șase propuneri.

Consiliul Politic Național al PSD l-a desemnat pe Petre Daea să preia portofoliul de ministru al Agriculturii. Petre Daea în cărți pentru Ministerul. Partidul Social Democrat decide miercuri 5 iulie numele noului ministru al Agriculturii după ce Adrian Chesnoiu a demisionat din această funcție în urma cererii de ridicare a imunității ca re a fost formulată de procurorii DNA.

Am avut discuții cu colegii mei. Avem vreo cinci sau șase variante. În ședința Consiliului Politic Naţional al PSD Petre Daea a fost votat pentru a reveni în funcția de ministru al Agriculturii.

Avem vreo cinci sau șase variante. Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat că partidul pe care îl conduce are cinci sau şase variante pentru funcţia de ministru al Agriculturii rămasă vacantă după demsiai lui Adrian Chesnoiu aflat în vizorul DNA. Întrebat de ziariști ce planuri are pentru contracararea efectelor secetei Petre Daea a spus că imediat după ce va fi învestit va merge pe teren și își va face publică strategia.

Conducerea PSD a votat în unanimitate ca acesta să revina pentru a 5-a oara în Guvern. Senatorul PSD Petre Daea propus pentru conducerea Ministerului Agriculturii este membru al partidului de peste 15 de ani şi a mai condus ministerul în 2004 în guvernul condus de Adrian Năstase fiind considerat un apropiat al acestuiaInginer agronom de profesie social-democratul a absolvit Facultatea de Agronomiei din Timişoara în 1973 iar în perioada 1982. 2 noiembrie 1949 Șișești Mehedinți România este un politician român.

70 din suprafața României e. Petre Daea fost ministru al agriculturii FOTO Mediafax Alexandru Dobre.


Pin By Camelia Friciu On Humor Humor Jokes Funny


Pin By Lăstun Bogdan On Chestii Haioase Jokes Humor Funny


Hrană 𝐏𝐫𝐞𝐦𝐢𝐥 𝐌𝐢𝐧𝐢 𝟏𝟓 𝐤𝐠 La Agroland Gasești Hrana Completă Pentru Cățeluși și Caini Tineri De Rase Mici și Mijlo Dogs Dog Food Recipes Animals


Pin On Caricaturi Politruce


Pin On Caricaturi Politruce


Reavivados Por Su Palabra 9 7 2016 1 Cronicas 26 Palabras Cronica Youtube


Vi Metto Le Ganasce Besti It Immagini Divertenti Foto Barzellette Video Immagini Divertenti Divertente Citazioni Divertenti


Pin On Stuff


Ariel Sharon On His Farm In The Northern Negev Photo Yossi Rot Passed Away Shabbos 10 Shevat 5774 Jewish History Ariel History


Pin On Foto


Pin On Jurnaldecraiova


Care Este Singurul Judeţ Din Romania Pe Stema Căruia Stă La Loc De Cinste Oaia Adevarul Ro Pie Chart National Day Chart


Ariel Sharon On His Farm In The Northern Negev Photo Yossi Rot Passed Away Shabbos 10 Shevat 5774 Jewish History Ariel History


Ordin Publicat In Monitorul Oficial Pepenii Comercializați De Producătorii Agricoli Vor Avea Etichete Extra News


Ordin Publicat In Monitorul Oficial Pepenii Comercializați De Producătorii Agricoli Vor Avea Etichete Extra News


Aferdita Dreshaj


Pin On Stuff


Pin By Daea On Quotes Entertaining Quotes Twitter Quotes Funny Instagram Quotes Captions


Pin En Cortes De Pelo

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya